Sommerhold

Udendørstræning på holdet “Sommerglad”

“Jeg har fået rigtig meget ud af forløbet. Det har motiveret til mig at komme igang. Nøglen for mig, var en lille gruppe, da dette gjorde det mindre angstprovokerende. Fantastisk koncept, som har motiveret mig, som ellers ikke kan finde min motivation til motion dagligt”.
“Der skal ufattelig lidt til for at være igang”.
“Jeg er vild med konceptet. Det giver mig både motion og viden”.

Sådan svarede 3 af deltagerne på mine sommerhold sidste år på spørgsmålet “Hvad har du fået med fra forløbet”.

Gå sommeren i møde med en ny sund livsstil – og få et vægttab med som bonus, hvis du ønsker dette.

Onsdag d. 1. maj starter holdet SOMMERGLAD. 8 ugers træning og vejledning på et lille lukket hold (4-6 deltagere).

På holdet er der 4-6 deltagere, hviket er nok til at få et fantastisk fællesskab men santidig også med masser ar plads til den enkeltes individuelle hensyn.

Der er altid plads til et godt grin og en high-five. I en lukket facebookgruppe deles sejre og udfordringer, opskrifter og hvad, der kunne dukke op.

Du sætter et mål for forløbet – vi tester udgangspunktet og så er det ellers træning og vejledning. Vejledningen vil i år være andet og mere end sund kost og træning. Vi arbejder også med den mentale sundhed. Der vil være emner om at tage sig af sig selv, dine tanker og reaktionsmønstre, som ofte er det, der spænder ben for, at vi får spist sundt og trænet. Motivation, vaner og fastholdelse vil også være emner, der vil blive taget op. Jeg deler kort sagt ud af min viden efter træning.

Vi finder glæden ved at fastholde den sunde kost og få træningen til at blive en del af hverdagen. Ikke kun nu men også fremover.

Hver lektion varer 1,5 time, hvor den første  time er afsat til træning og derefter 1/2 time til vejledning.

Der er mulighed for vejning og måling 1., 4. og 8. gang.

Træningen foregår udenfor (uanset vejret). Vi træner enten i min have eller i skovene omkring Buresø. Har du ikke prøvet at træne ude før, så vil du blive overrasket over følelsen. Det kan ikke beskrives.

Selv om det er holdtræning, så er holdet ikke større end at der tages hensyn til den enkelte i øvelserne. Har du udfordringer med skulder, ryg, nakke, knæ, hofte eller lignende, så er det ingen hindring – vi finder alternativer. Løb kan indgå som en del af træningen afhængig af sammensætningen af holdet, men der vil være alternativer, såfremt du er udfordret på løb.

Der er plads til max. 6 på holdet og holdet oprettes ved minimum 4 deltagere. Hiv fat i en veninde/ven, søster/bror, mor/far, kollega eller nabo og tilmeld jer.

Medbring selv vand og håndklæde til underlaget. Husk også en ekstra trøje/jakke til efter træningen, hvor vi sidder stille.

Træningen foregår på følgende datoer: 1/5, 8/5, 15/5, 22/5, 29/5, 5/6, 12/6 og 19/6 – hver gang kl. 17.30 – 19.00

Pris for deltagelse er kr. 1.300 pr. person, som dækker 8 x fælles træning incl. fælles vejledning. Som deltager får du en hel værktøjskasse med inspiration til at fortsætte træningen hjemme, kostforslag, opskrifter, arbejdsskemaer osv osv, som tilsammen giver dig opskriften på et sunder liv.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til mig: tlf. 40 96 05 10 eller på mail: mail@trinestengade.dk

Tilmelding: Først til mølle – der er 6 pladser. Tilmelding sker på mail eller SMS. Ved tilmelding modtager du betalingsinfo fra mig.

Jeg glæder mig allerede til at komme i sommerstemning sammen med dig. Vi ses !

Se også

Kostvejledning

Min kostvejledning tager sit udspring i Sundhedsstyrelsens 10 kostråd uanset om dit mål er vægttab eller hjælp til en sundere kost.

Hjernetræning

Ligesom musklerne bliver slappe, hvis du ikke bevæger dig regelmæssigt, så mister hjernen også langsomt sin styrke, hvis den ikke bliver stimuleret.

Foredrag/Events

Jeg holder blandt andet foredrag i hjernetræning. Hvad kan du gøre for at holde dig skarp?

Følg med på Facebook

Start allerede i dag

Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Hør mere på telefon (+45) 40 96 05 10 eller via online booking