Personlig træning

Hvorfor ha´en personlig træner ?

Hvis du ønsker at tabe dig, få en sundere livsstil, blive mere tonet eller effektivisere din træning, kan personlig træning være et skridt i den rigtige retning.

Uanset hvad dit mål er, kan jeg hjælpe dig med at udarbejde et program, der tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, og med denne rette træning, styre dig sikkert i mål. Træningen tager udgangspunkt i funktionel træning af din krop.

Med en personlig træner bliver du holdt til ilden og motiveret samtidig med at jeg sikrer at din teknik i udførelsen er korrekt. Derved mindskes risikoen for skader.  Såfremt dit mål handler om vægttab vil vejledning omkring kost blive indbygget i forløbet.

At træne er også at øve sig i at presse sig selv – og det kan for nogen være svært at gøre alene. Lær hvor meget du kan og bør presse dig selv – og få mest mulig ud af din egen træning.

Resultaterne vil blive synliggjort ved test (kondition og eller styrketest),  delmåls-opfyldelse og evt. vejning, kropsmåling samt måling af fedtprocent.

Jeg giver dig masser af inspiration til din egen træning – og til at variere den.

Oplev glæden ved lyst og motivation til at træne og mærk at denne glæde giver dig lyst til at fortsætte og gøre træningen til en naturlig del af dit liv. Nu er træningen ikke længere et nødvendigt onde. Og kroppens belønning: “Use it or loose it”. – Du bli’ r hvad du træner.

Eksempel på et forløb

En indledende samtale med forventningsafstemning, målsætning og programlægning efterfulgt af et antal træningsforløb med fokus på motivation, teknik og udvikling.

Men du er også velkommen til en enkelt time med udarbejdelse af et træningsprogram.

Hvor foregår træningen ?

Min nabo er skoven – og at træne i natur og skov giver mange ekstra effekter såsom frisk luft og sollys. Og undervurder ikke den indre sejr og stolthed efter at have gennemført træningen i regnvejr. Du bliver helt afhængig af det – og savner ikke lugten af et svedigt træningslokale.

Er du ikke til udendørs træning kan træningen foregå hjemme hos dig selv. På den måde kan du også undgå børnepasning.

Se også

Kostvejledning

Min kostvejledning tager sit udspring i Sundhedsstyrelsens 10 kostråd uanset om dit mål er vægttab eller hjælp til en sundere kost.

Hjernetræning

Ligesom musklerne bliver slappe, hvis du ikke bevæger dig regelmæssigt, så mister hjernen også langsomt sin styrke, hvis den ikke bliver stimuleret.

Foredrag/Events

Jeg holder blandt andet foredrag i hjernetræning. Hvad kan du gøre for at holde dig skarp?

Følg med på Facebook

Start allerede i dag

Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Hør mere på telefon (+45) 40 96 05 10