Kostvejledning

Vi bli’r hvad vi spiser … Men hvem bestemmer, hvad vi spiser ?

Med udgangspunkt i din nuværende kost og hvordan din livsstil er nu, sætter vi sammen rammerne for en kostplan, der kan opfylde dine mål.

Intet er forbudt – men du lærer at kende forskel på “engang imellem” og “det regelmæssige” og hvad det betyder for dig.

I et vægttabsforløb vil jeg ud over kostomlægning også have fokus på motivation og vanebrydning – jeg hjælper dig til at få brudt med gamle vanemønstre, så du ikke efter endt forløb havner tilbage i dit “gamle mønster”.

Eksempel på et forløb

En indledende samtale med forventningsafstemning, målsætning og gennemgang af nuværende kost og kortlægning af ændringer til kost / kostplan efterfulgt af et antal konsultationer med fokus på fastholdelse, justeringer til kosten og motivation. Du tilbydes måling og vejning incl. fedtprocent, muskelmasse og bodyage til hver konsultation.

Men du er også velkommen til at booke en enkelt konsultation incl. udarbejdelse af et kostprogram.

Som udgangspunkt foregår konsultationerne på min adresse i Buresø – alternativer kan aftales.

Se også

Personlig træning

Hvis du ønsker at tabe dig, få en sundere livsstil, blive mere tonet eller effektivisere din træning kan personlig træning være et skridt i den rigtige retning.

Hjernetræning

Ligesom musklerne bliver slappe, hvis du ikke bevæger dig regelmæssigt, så mister hjernen også langsomt sin styrke, hvis den ikke bliver stimuleret.

Foredrag/Events

Jeg holder blandt andet foredrag i hjernetræning. Hvad kan du gøre for at holde dig skarp?

Start allerede i dag

Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Hør mere på telefon (+45) 40 96 05 10