30 dages challenge

Tør du udfordre dig selv i de næste 30 dage ?

Du bestemmer selv, hvad din udfordring skal være i de næste 30 dage. Måske du har nogle planer for 2019. Det vigtigste er, at dine udfordringer er realistiske, og at de er målbare. At sige og skrive: “jeg vil leve sundere” er svært efterfølgende at kontrollere, hvorvidt man har gjort.  Jeg giver dig her en række bud på, hvad udfordringerne kunne være:

I de næste 30 dage VIL jeg

 • Spise grøntsager til minimum 2 hovedmåltider hver dag
 • Spise rugbrød som den eneste form for brød
 • max 10 gram mørk chokolade (70%) om dagen
 • Undlade at drikke alkohol og sodavand (ej heller light /zero)
 • Undlade at spise slik, chips, kage, is
 • Gå en rask tur på 30 minutter 3 gange om ugen
 • Træne 3 gange om ugen
 • Løbe 3 gange om ugen og følge mit løbeprogram
 • tabe 1/2 kg om ugen
 • osv osv

Mærk efter i kroppen, hvad dine udfordringer skal være. Pas på ikke at være for optimistisk fra start. Det kan sagtens være, at du her efter julen er mega motiveret for at være sund igen, men for at dine intentioner og udfordringer er langtidsholdbare, kræver det, at din hjerne også er med. Så vælg med omhu. Det kan sagtens være, at 1-3 udfordringer i de næste 30 dage er alt rigeligt for dig at starte med. Og accepter så det. De største resultater opnås ved tålmodighed.

Hver dag i 30 dage øser jeg  ud af min viden og mine råd og vejledninger. Du bliver holdt til ilden med daglige mails, hvori du finder opskrifter, træningsøvelser, redskaber til at holde motivationen, redskaber til at ændre på dine vaner osv osv.

Du får også hver dag et kærligt citat til at fastholde dig i din udfordring. Måske et af dem kan ende med at blive dit personlige mantra, som du klæber op på køleskabet, har som baggrund på din PC/tlf eller lignende og som holder dig fast.

På de 30 dage opnår du altså at samle en hel værktøjskasse sammen med træningsprogrammer, opskrifter og gode tips og tricks til at holde den sunde linje i 2019.

Vi starter d. 2. Januar 2019, men du kan starte hvornår det skal være derefter.

Når du har besluttet dig for, hvad din 30-dages challange skal være, så send den gerne til mig på en mail (mail@trinestengade.dk). På den måde har du mulighed for at være med til at påvirke indholdet i de 30 dages mails, du får fra mig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Har du spørgsmål undervejs i de 30 dage, så sender du mig blot en mail – det er med i pakken.

Alt dette får du for blot 299 kr.

Køb nu
Skynd dig at sende mig en mail på mail@trinestengade.dk hvis du vil sikre dig en af pladserne på denne challenge. Du modtager oplysninger omkring betaling i din velkomstmail fra mig. Tilmelder du dig efter d. 2. januar 2019, så starter din 30 dages udfordringer blot den dag, du tilmelder dig.

Vejning
Hvis din udfordring er vægttab, så tilbyder jeg, som en del af 30-dages-challenge-pakken, at du kan blive vejet incl. måling af muskelmasse, fedtprocent og bodyage for kr. 50 pr. gang. Skriv til mig, hvis du ønsker vejning.

Nytårsrabat
Overvejer du at købe et forløb hos mig til enten kostvejledning eller træning, så får du 10 % rabat på 5 og 10 turs klippekort ved køb af 30 dages challenge. Køb af 5 eller 10 turs klippekort skal være foretaget inden udløb af de 30 dage.  Du kan jo altid starte med de 30 dages challange og se om du tror et forløb hos mig er noget for dig.

Kunne du lide artiklen?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest

Tilmeld nyhedsbrev

Og gå ikke glip af spændende nyheder.

Trine Stengade

 • Klokkekildevej 56, 3550 Slangerup

Kontaktinfo

 • (+45) 40 96 05 10

© Copyright 2018 All Rights Reserved

Hosted by Comytec