Foredrag/Events

Om det er bedre sundhed på arbejdspladsen, specifikke kost foredrag eller et givende, men også morsomt indslag til et personalearrangement, en rund fødselsdag eller lignende, så kommer jeg gerne ud.

Jeg holder blandt andet foredrag i hjernetræning. Hvad kan du gøre for at holde dig skarp ? Gode råd og lidt teori blandet med super sjove øvelser, der er blandt andet er med til at øge koncentrationsevnen, forbedrer hukommelsen, gør dig bedre til at skabe overblik og strukturere komplekse opgaver.

Og fordi øvelserne er så underholdende at udføre – og grin ikke kan undgås – så kommer jeg også ud til feks. Fødelsdage og andre begivenheder som et festligt indslag. Jeg har f.eks. for nylig deltaget i 80 års fødselsdag. Hyret ind fordi ”fødselaren er så frisk i pæren, at alle gæsterne er nød til at træne hjernen for at kunne følge med hende”.

En større løbeklub fik skræddersyet et kursus om hverdagskostens betydning for løbet.

I virksomheder kan jeg endvidere kombinere kost, træning og hjernetræningen til f.eks. personalearrangementer og personalemøder eller i flere forløb, hvor medarbejderne får mulighed for individuel vejledning og eller fællestræning af både krop og hjerne.

Se også

Personlig træning

Hvis du ønsker at tabe dig, få en sundere livsstil, blive mere tonet eller effektivisere din træning kan personlig træning være et skridt i den rigtige retning.

Hjernetræning

Ligesom musklerne bliver slappe, hvis du ikke bevæger dig regelmæssigt, så mister hjernen også langsomt sin styrke, hvis den ikke bliver stimuleret.

Kostvejledning

Min kostvejledning tager sit udspring i Sundhedsstyrelsens 10 kostråd uanset om dit mål er vægttab eller hjælp til en sundere kost.

Start allerede i dag

Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Hør mere på telefon (+45) 40 96 05 10